Menús

L’AFA organitza una xerrada a l’escola sobre Noves tendències en l’ elaboració de menús escolars, a carrec de Ausolan i adreçada especialment a mares i pares d’alumnes.

La xerrada –a càrrec d’un expert en alimentació saludable – es pretén donar a coneixer les noves recomanacions que marca la Generalitat en l’ elaboració dels emnùs escolars (entre elss, la dismunicó de la carn vermella , dels lactis ensucrats i alimens «malsans» , potenciació de les llegums , cereals integrals i fruites fresques).

Durant la xerrada es mostra «pinzellades» del que sería una alimentació saludable i es parla de la piràmide nutricional. També es parla del tema de les racions (quina quantitat hauriem de menjar de verdura, proteins, i cereals) fent servir el que diem «el mètode del plat». I, es doná algunes recomanacions d’ esmorzars i sopars saludables i recomanaciones generals.

According to A.T. Keaey, a consultancy, the global sporting industry is worth up to $620 billion as of 2013. The world’s most accessible and practised sport is running, while association football is its most popular spectator sport.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *